Delft, 20 maart 2023

Momo staat in de finale van nationale zorginnovatieprijs
De winst van de regionale zorginnovatieprijs van Zuid-Holland heeft Momo naar het nationale podium gebracht.

Stem je ook op Momo?
Stemmen kan tussen 20 en 27 maart via https://momomedical.nl/event/prijs

Raamovereenkomst met Amstelring
Amstelring volgt ICWB, Mijzo en Pieter van Foreest in het afsluiten van een raamovereenkomst met Momo Medical. Amstelring heeft als missie het bieden van waardevolle zorg voor cliënten door betrokken medewerkers tegen een betaalbare prijs voor de maatschappij. Daar sluit de Momo BedSense App perfect bij aan.

Amstelring heeft 25 locaties in regio Amsterdam en regio Amstelland De Meerlanden. Bij de eerste locatie is de Momo BedSense App succesvol onderdeel van het werkproces van de zorg. Over de volgende locatie wordt al gesproken.