Amsterdam, 23 februari 2023

Op 13 september hebben Kaizen B.V. en haar dochtervennootschappen die gezamenlijk de Wagamama-groep vormen, een startverklaring gedeponeerd bij de Rechtbank Amsterdam, waarmee zij het begin van een zg. WHOA-traject startten. In dit traject willen zij met alle crediteuren, en met een goedkeuring van de rechtbank, een akkoord bereiken om de schulden van de groep te saneren, om daarna een financieel gezonde toekomst tegemoet te gaan. Verwezen wordt naar het beleggersbericht van 22 september 2022.

Het WHOA-traject kent veel wettelijke vereisten en formaliteiten. Wagamama wordt hierin professioneel bijgestaan door de advocaten mr. Jacobine van en Dolder en mr. Christiaan Mensink, en financieel expert drs. Pieter-Christiaan van Prooijen.

Klik hier om het volledig bericht te raadplegen.