Geachte belegger,

Wij hebben de jaarrekening afgerond en deze gepubliceerd op de website van de NPEX. In het jaarverslag staat ook het directieverslag, waar op sommige zaken wat dieper wordt ingegaan. Wij kijken in ieder geval tevreden terug op 2021, dat Image Building ondanks de covid-19 beperkingen toch nog met een mooi resultaat heeft kunnen afsluiten. Inmiddels hebben wij meer dan 15 reizende tentoonstellingen en hebben we mooie evenementen kunnen voorzien van Trotters zoals bijvoorbeeld de formule 1 race in Zandvoort. Wij merken dat steeds meer grote evenementen voor de Trotter kiezen vanwege de flexibiliteit, uitstraling en snelheid van levering.

Een andere mooie mijlpaal is dat wij ons ISO- 9001 certificaat hebben gehaald. ISO-9001 is een wereldwijd erkende norm met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement en daardoor een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt. Dit geeft onze opdrachtgevers een extra zekerheid over de kwaliteit van het product en de service.

Ondertussen zijn wij bezig met ISO-14001, een internationale norm voor milieumanagement dat aantoont dat een organisatie op een systematische wijze haar milieuverantwoordelijkheden neemt. Naast dat de certificering goed is voor het eigen bewustzijn, is het ook goed naar onze klanten. Deze nemen milieuverantwoordelijkheden steeds meer mee in hun beslissing. Via onze beleggersberichten zullen wij u informeren wanneer wij gecertificeerd zijn.

Een ander mooi hoogtepunt is dat wij een samenwerking zijn aangegaan met de TU Delft voor de diverse uitingen met de Trotter omdat de Trotter past binnen hun duurzaamheidsplan. Het bijzondere van deze samenwerking is dat de faculteit Industrial Design van de TU Delft ook de bakermat van de Trotter is.

Klik hier om het volledige bericht te raadplegen.