Huizen, 10 november 2021

Wij liggen op koers om de ambities waar te maken. In onze online vergadering met de stichting obligatiehouders belangen hadden wij helaas nog niet alle cijfers inzichtelijk om dit met u te kunnen delen, maar via dit persbericht geven wij een doorkijk over de eerste 2 kwartalen na onze funding.

De vertraging van de doorkijk….
Wij hebben in het eerste kwartaal van 2021 de structuurwijziging doorgevoerd, zoals aangekondigd in de prospectus. In het tweede kwartaal van 2021 hebben wij afspraken gemaakt met Tjakko Reinink (RA) van “Reinink accountants & Adviseurs” om per kwartaal management rapportages op te leveren en om onze jaarcijfers samen te stellen. Door de extreme groei van onze organisatie en de verplichtingen die hierbij horen van rapporteren, hebben wij als I LOVE SUSHI GROEP, enorme stappen gemaakt in onze processen. Hierdoor wij per heden kunnen melden dat wij nu instaat zullen zijn om elk kwartaal onze cijfers na de opvolgende maand, te kunnen presenteren en zijn wij in staat om sneller de doorkijk te kunnen aanbieden aan onze beleggers.

Klik hier voor het volledige bericht.