wagamama Leidsenhage opent 5 juni
officiële opening op later moment

wagamama is een Japans geïnspireerde internationale restaurantketen met maar liefst 10 restaurants in de Benelux. Op dit moment zijn er 8 geopend met een mooi en gezellig buitenterras in Roermond, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Brussel en Antwerpen. Onlangs hebben wij ook een prachtige nieuwe vestiging erbij gekregen in Leidsenhage, Westfield Mall of the Netherlands. De verwachting was dat we op 1 juni de deuren konden openen, maar helaas is dit uitgesteld.

5 juni is het dan eindelijk zo ver en mag ook de nieuwste vestiging open in Leidsenhage. Alle investeerders ontvangen een NPEX VIP-kaart en daarmee kun je met 25% korting eten bij wagamama. Een mooie mogelijkheid om deze nieuwe prachtlocatie alvast te bezoeken. Uiteraard laten we dit niet zomaar voorbij gaan en wordt dit ook groots gevierd met een officiële opening, maar dat kan pas als alle maatregelen het toelaten. Op een later moment zal hier meer informatie over komen. Tot die tijd kun je met je VIP-kaart inclusief een goede korting alvast komen genieten van onze pan-aziatische gerechten.

voor meer informatie over wagamama’s menu’s, openingstijden en locaties, bezoek www.wagamama.nl