Ridderkerk,  4 mei 2021 

Betreft: Bestuurderswissel

L.S.,

Enige weken geleden heeft Jos Louwhoff, bestuurder van (LCS) Piping b.v., LCS International b.v. en Gouden Buys b.v. kenbaar gemaakt na goed onderling overleg zijn bestuurderschap om persoonlijke redenen te willen beëindigen en zal zich zo spoedig mogelijk als bestuurder laten uitschrijven uit de kamer van koophandel.

De LCS groep is Jos Louwhoff dankbaar voor hetgeen hij voor de groep betekend heeft.

Jolanda den Otter zal de LCS vennootschappen en de organisatie operationeel blijven aansturen.

Jos Louwhoff wordt opgevolgd door Ton Goossens die beschikt over ruime bestuurservaring. Ton Goossens wordt benoemd als bestuurder van Gouden Buys b.v. en LCS Piping International b.v.. Deze laatste is op haar beurt bestuurder van (LCS) Piping b.v..

Wij vertrouwen erop u hiermee naar behoren te hebben geïnformeerd.

Klik hier voor het volledige bericht.