Middenmeer, Nederland 28-01-2021 

Olympus Corporation Japan (Olympus), Quest Management B.V. en Stichting Administratiekantoor Quest Photonic Devices B.V. ondertekenen een overeenkomst voor de overname van Quest Photonic Devices B.V. (Quest) door Olympus.

Tokio, Hamburg en Middenmeer, Nederland. Olympus Corporation (code: 7733, eerste sectie, Tokyo Stock Exchange) kondigt vandaag, na uitvoerig overleg door Quest met betrokken aandeelhouders en adviseurs en in overeenstemming met een extern opgestelde “fairness opinion”, de definitieve overeenstemming aan om Quest Photonic Devices B.V. (Quest, NPEX Stock Exchange) over te nemen voor een totaal bedrag van maximaal EUR 56 miljoen, inclusief milestones en verwachte schulden, om haar chirurgische endoscopiecapaciteiten te versterken.

Klik hier voor het volledige persbericht.