• Benoeming Dennis D. Feldman tot Executive Vice President Sales en Marketing in USA
  • Verdere versterking positie Quest in medische markten USA

18 oktober 2018 – Technologie-onderneming Quest Photonic Devices, het bedrijf uit Middenmeer dat zich heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van hoogwaardige camerasystemen voor medische toepassingen, heeft de Amerikaan Dennis D. Feldman benoemd tot nieuwe Executive Sales en Marketing van dochteronderneming Quest Medical Imaging inc. In de Verenigde Staten.

Feldman heeft meer dan 30 jaar ervaring in commercieel strategische functies in de Amerikaanse gezondheidssector. Recent was Feldman actief bij Mauna Kea Technologies, een Amerikaans bedrijf dat dankzij innovaties op het gebied van lasermicroscopie een forse groei doormaakte. Daarvoor was Feldman actief betrokken bij startup-bedrijven in de medische sector waaronder Allegiance Healthcare en ArhroCare, die zijn geacquireerd door respectievelijk Cardinal en Smith & Nephew.

CEO Richard Meester van de Quest Groep is verheugd met de komst van Dennis Feldman en verwacht dat dankzij zijn activiteiten en inzet het bedrijf verdere groei zal laten zien. ,,Met de ervaring en slagkracht van Dennis zal de positie van Quest in de Verenigde Staten worden versterkt. De onderneming komt daardoor in een nieuwe fase terecht, waardoor er kansen ontstaan om het marktaandeel in de Verenigde Staten uit te bouwen”, aldus Richard Meester.

Dennis Feldman is onder de indruk van de innovatieve cameratechnologie die door Quest is ontwikkeld voor de medische wereld. ,,Ik ben ervan overtuigd dat er in de Verenigde Staten een groeiende markt is voor Quest. De innovatieve producten zijn betekenisvol in de zorg. Ik kijk er naar uit om mijn bijdrage te leveren aan waarde van het bedrijf”, aldus Feldman.