Middenmeer, 14-09-2018. De STAK Quest Photonic Devices benoemt nieuwe bestuurder.

 

Technologie-onderneming Quest Photonic Devices B.V. (Quest) uit Middenmeer, gespecialiseerd in de ontwikkeling en de verkoop van hoogwaardige medische camera’s, laat vandaag weten dat het een verandering doorvoert in het bestuur van de STAK Quest Photonic Devices (STAK).

De publiekelijk verhandelbare certificaten op aandelen Quest Photonic Devices B.V. zijn in beheer van de STAK. Elk certificaat geeft recht op 1 aandeel B van Quest waardoor de STAK een belangrijke vertegenwoordiger is voor NPEX certificaat houders.

Om de onafhankelijkheid van de STAK t.o.v. de directie van Quest te waarborgen vindt de directie het belangrijk dat de belangen van de individuele certificaathouders vertegenwoordigd worden door een onafhankelijk persoon, waarbij er geen relatie is tot andere aandeelhouders en/of de directie van Quest. Wij zijn daarom verheugd om te melden dat de functie van voorzitter voor de STAK wordt overgedragen aan de heer Vincent van Campen, een van de grotere houders van certificaten Quest. De heer van Campen is voormalig CEO en eigenaar van Avio-Diepen, een leidende onderneming in de wereldwijde distributie van vliegtuigonderdelen.

“Wij zijn verheugd met de komst van Vincent als voorzitter van de STAK. Zijn kennis, ervaring en netwerk in de wereldwijde uitbouw van een groeiende onderneming zijn voor ons waardevol.” aldus Richard Meester, Directeur Quest Photonic Devices B.V. en aftredend voorzitter van de STAK.

Als voorzitter van de STAK zal Vincent alle stichtingsvergaderingen voorzitten en de certificaathouders vertegenwoordigen tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Quest.  Vincent zal de functie per 19-09-2018 betreden.