14 februari 2018 – Wagamama opent 7 maart haar 7e pan-Aziatische restaurant op het Stationsplein in Utrecht. Wagamama opende eerder vestigingen in Amsterdam (4), Rotterdam en in de designer outlet in Roermond.

Utrecht

De keuze voor Utrecht was snel gemaakt. Het centraal station in Utrecht is een van de drukste stations in Nederland en na de goede ervaringen met de opening van een vestiging in Amsterdam Centraal Station was de bedenktijd kort. Wagamama Utrecht opent 7 maart haar deuren op het nieuwe stationsplein met het kenmerkende bollendak tussen Utrecht Centraal en Hoog Catharijne.

Wagamama

Wagamama is Japans voor ‘ ondeugend kind’ of ‘ iemand die eigenwijs en vastberaden is’. Een goed voorbeeld van die vastberadenheid is de kunst van ‘kaizen’, het betekent ‘goede verandering’. Deze filosofie is de kern. Het ligt aan de grondslag van ieder gerecht en zorgt ervoor dat we altijd beter willen worden in wat we doen.

Wagamama is geïnspireerd op het snelle tempo in de Japanse ramen bars en het heerlijke Aziatische eten. Op de menukaart staan 8 soorten ramen (grote kommen met bouillon en verschillende soorten toppings), 14 soorten curry’s (van kruidig en mild tot super pittig), 7 teppan gerechten (noedels gebakken op een hete vlakke plaat) en 5 donburi (grote kom met gestoomde rijst en verschillende soorten toppings). Daarnaast is er ook een ruime keuze in vegetarische gerechten en versgeperste sappen. De sake en aziatische biertjes maken een lunch of diner compleet.

In 1992 opende de eerste vestiging in Londen en nu zijn er wereldwijd meer dan 150 vestigingen.