Deelname in dit fonds is niet meer mogelijk

Over Zorgveste Slingerbosch CV

De Slingerbosch is een monumentale villa getransformeerd tot zorgwoningen voor senioren in Huizen. Slingerbosch werd in 1939 gebouwd naar een ontwerp van de architect Anthonie Pieter Smits (1881 – 1957). Met zijn klassieke witte muren en leistenen kap ademt de riante zorgvilla de sfeer van een Engels landhuis. Het beleggingsfonds Zorgveste Slingerbosch CV is in 2011 door Annexum opgericht en geplaatst.

In woonzorglocatie Slingerbosch zijn 16 ruime appartementen gebouwd die variëren in grootte van 30 tot 65 m2. Elk appartement in deze prachtige zorglocatie bestaat uit een woonkamer met slaapgedeelte en een luxe badkamer. Het hele gebouw is volledig afgestemd op de behoeften van senioren. In 2019 is gestart met een uitbreiding van het woonzorggebouw met 6 wooneenheden (ook geschikt voor echtparen) en algemene ruimten (ca. 550 m² bvo).

Publicaties

Annexum publiceert met regelmaat whitepapers over vastgoed gerelateerde onderwerpen zoals kantoren- en supermarktvastgoed en de woningmarkt. Volg de relevante ontwikkelingen en trends via www.annexum.nl/publicaties.

Over Annexum

Annexum biedt vastgoedbeleggingsfondsen voor particulieren. Bij ons belegt u in vastgoed in diverse segmenten zoals supermarkten, (starters)woningen, kantoren en zorgvastgoed. Met oog voor waarde en rendement. En dat al 20 jaar.

Dagelijks werken op ons kantoor in het World Trade Center in Amsterdam ruim 40 (vastgoed)professionals aan het structureren, plaatsen en beheren van onze beleggingsproducten.

Op 13 februari 2006 is door de AFM een vergunning verleend aan Annexum als bedoeld in artikel 2:65 van de Wft. Deze vergunning heeft betrekking op het beheer van beleggingsinstellingen.

Meer informatie en actueel nieuws vindt u op www.annexum.nl.

Wilt u meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u informatie ontvangen over de vastgoedbeleggingsfondsen van Annexum? Onze relatiemanagers Rob Hanemaaijer en Evelyn van Straaten staan voor u klaar en helpen u graag verder. Zij zijn telefonisch bereikbaar via 020 – 572 01 01 op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.30 uur of stuur een e-mail naar [email protected]. Vrijblijvend een afspraak maken kan natuurlijk ook!