Deelname in dit fonds is niet meer mogelijk

Over​ VBI Winkelfonds NV

Met het VBI Winkelfonds NV van Annexum wordt belegd in supermarkten en winkels voor de dagelijkse boodschappen. Met Retail Index Certificaten wordt indirect belegd in supermarkten. Deze Retail Index Certificaten worden periodiek aangeboden door beleggingsfonds VBI Winkelfonds NV. Dit fonds belegt indirect in Nederland en (West-)Duitsland gelegen winkels, bestaande uit supermarkten en andere landelijke bekende retailketens.

Sinds 2019 maakt het fonds onderdeel uit van het nieuwe vastgoedfonds Duits Nederlands Supermarkt Fonds van Annexum.

Publicaties

Annexum publiceert met regelmaat whitepapers over vastgoed gerelateerde onderwerpen zoals kantoren- en supermarktvastgoed en de woningmarkt. Volg de relevante ontwikkelingen en trends via www.annexum.nl/publicaties.

Over Annexum

Annexum biedt vastgoedbeleggingsfondsen voor particulieren. Bij ons belegt u in vastgoed in diverse segmenten zoals supermarkten, (starters)woningen, kantoren en zorgvastgoed. Met oog voor waarde en rendement. En dat al 20 jaar.

Dagelijks werken op ons kantoor in het World Trade Center in Amsterdam ruim 40 (vastgoed)professionals aan het structureren, plaatsen en beheren van onze beleggingsproducten.

Op 13 februari 2006 is door de AFM een vergunning verleend aan Annexum als bedoeld in artikel 2:65 van de Wft. Deze vergunning heeft betrekking op het beheer van beleggingsinstellingen.

Meer informatie en actueel nieuws vindt u op www.annexum.nl.

Wilt u meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u informatie ontvangen over de vastgoedbeleggingsfondsen van Annexum? Onze relatiemanagers Rob Hanemaaijer en Evelyn van Straaten staan voor u klaar en helpen u graag verder. Zij zijn telefonisch bereikbaar via 020 – 572 01 01 op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.30 uur of stuur een e-mail naar [email protected]. Vrijblijvend een afspraak maken kan natuurlijk ook!