EdTech Breakthrough Award voor de Tovertafel

De Tovertafel voor Inclusief Onderwijs is bekroond met de EdTech Breakthrough Award, in de categorie Adaptive Learning Innovation of the Year; een prestigieuze prijs in de Verenigde Staten.

Tover ontwikkelde deze Tovertafel: een interactief spelsysteem ontworpen voor en mét mensen met een dementie, dat een bewezen positieve impact heeft op hun kwaliteit van leven.

De Tovertafel werd gekozen uit een competitieve pool van ruim 2.500 genomineerden. De EdTechAward-commissie meldt dat de Tovertafel uitblinkt in gebruiksgemak, waarde, prestaties, innovatie, functionaliteit en vooral de impact ervan op kinderen met uiteenlopende leerbehoeften. We zijn erg trots erkend te worden en ons te kunnen meten met een lijst van indrukwekkende eerdere prijswinnaars, waaronder Carnegie Learning, LEGO Education, Houghton Mifflin Harcourt, Cisco en Discovery Education.

De EdTech Breakthrough Awards staan ​​bekend om de meest uitgebreide analyse en beoordeling van de wereldwijde onderwijstechnologie-industrie en erkennen vernieuwers en opinieleiders in de onderwijstechnologie-markt.   


Investeren in Tover

Via de NPEX-effectenbeurs kunnen beleggers inschrijven op de obligaties, die genoteerd en verhandelbaar zullen zijn op het handelsplatform van de NPEX-effectenbeurs. De maximale opbrengst  van de emissie is vastgesteld op €2 miljoen. Door de afgifte van een borgtocht van €500.000 verkrijgt de investeerder zekerheid en commitment op terugbetaling van de lening.