Amsterdam, 23 mei 2024: The Good Roll, bekend van het duurzaamste bamboe toiletpapier van Nederland, rolt de Nederlandse MKB-beurs NPEX op.
Deze grootste stap zal plaatsvinden door middel van een zogenaamde direct listing.
Dit biedt de huidige certificaathouders een unieke kans om hun aandelen vrij te verhandelen en te profiteren van de marktwaardering van The Good Roll.
Op deze manier hoopt het merk het voor iedereen toegankelijk én gemakkelijk te maken om impact te maken.


The Good Roll’s Groeiende Impact

The Good Roll heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt en heeft zich gepositioneerd als een vertrouwd merk voor consumenten die waarde hechten aan duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid.
Grote namen als Albert Heijn, AFAS Live, Corendon en Stayokay hebben zich recentelijk aangesloten bij The Good Roll. Het merk weet hiermee zowel in het B2C als B2B segment een positieve sociale impact te maken. Met haar unieke rollen en eigen foundation – waarmee toiletten worden gebouwd in ontwikkelingslanden – heeft het bedrijf een loyale klantenkring opgebouwd waarmee een flinke groei wordt verwacht.

“The Good Roll heeft altijd gestreefd naar transparantie en directe betrokkenheid van onze gemeenschap”, zegt Sander de Klerk, CEO van The Good Roll. “De direct listing stelt ons in staat om onze missie van duurzaamheid en sociale impact verder uit te dragen, terwijl we onze certificaathouders een flexibele manier bieden om deel te nemen aan ons groeiverhaal.”

De NPEX-effectenbeurs staat bekend om haar focus op middelgrote ondernemingen in Nederland en biedt een efficiënt platform voor de secundaire handel van aandelen en obligaties. Deze beursgang zal niet alleen de zichtbaarheid van The Good Roll verhogen, maar ook toegang bieden tot een breder investeringspubliek dat waarde hecht aan duurzaamheid en innovatie.

Mark van der Plas, CEO NPEX-effectenbeurs, ziet de vraag naar verhandeling toenemen:

“The Good Roll is een mooi voorbeeld van een onderneming die zorg voor zijn investeerders draagt.  Deze investeerders willen graag verhandeling en de vrijheid zodat ze op ieder moment kunnen kopen, bijkopen en verkopen en niet afhankelijk zijn van anderen.”

Voor meer informatie over de beursgang van The Good Roll en de aankomende handelsmogelijkheden, kunt u terecht op The Good Roll website of NPEX.