Rotterdam, 19 juli 2023

Zeer geachte belegger,

Wij willen u als belegger meenemen in de groei van ons bedrijf. Voor de opening van de vier nieuwe restaurants 9 t/m 12 gaan wij € 2.000.000 financiering ophalen. We hebben besloten om het minimumbedrag te verlagen naar € 500.000 zodat wij spoedig kunnen aanvangen met de bouw van het eerste restaurant.

In totaal bouwen we 4 nieuwe restaurants. Zodra het minimumbedrag bereikt is, gaat de notering aan de NPEX-effectenbeurs door. Het eerste restaurant dat we openen via deze emissie zal in Geffen zijn, aan de A59. Dit is onze eerste drive-through locatie. Voor ons een belangrijke mijlpaal.

Wij zien Taco Bell als een gezond alternatief op de traditionele fastfoodketens. Naast onze hoogwaardige kwaliteit van verse producten zijn ook vrijwel al onze producten als vegetarische optie te verkrijgen.

Met deze NPEX emissie kunnen wij Taco Bell bereikbaarder maken voor de consument in Nederland. De beleggers die ons nu steunen willen wij belonen met 2,5% extra rendement per jaar. Het rente percentage per jaar is daarmee 11%.

Wij nodigen beleggers uit om op woensdag 16 augustus 2023 om 11:00 uur bij onze vestiging in Rotterdam kennis te maken met het management van T Bello en één van onze Taco Bell restaurants. Informatie beleggersbijeenkomst ➜

Met vriendelijke groet,

Barto Hulleman
General Manager
T Bello Netherlands BV