Delft, 3 juli 2023

Opschaling Thebe & Archipel

Zorgorganisaties Thebe en Archipel groeien in de inzet van de Momo App & BedSense. Thebe sluit een contract af van 550 en Archipel van 400 BedSenses.
De belangrijkste missie van Thebe is een hoog kwaliteit van leven voor de mensen waar zij voor zorgen. De Momo App helpt hen daarbij. Archipel zet de Momo App in bij het dynamisch inspelen op de veranderende zorgvragen die gepaard gaan met de toename in ernstige chronische ziekte.

De Momo app is nu ook voor iPhones beschikbaar

Thebe is de eerste zorgorganisatie die de iOS app voor iPhones in gebruik neemt. Onze collega Roy van Dam is met taart naar de locatie gegaan om deze lancering te vieren. De app voor Apple apparaten opent deuren naar nieuwe zorgomgevingen. Onze snelle ontwikkelstappen zijn voor zorgorganisaties waar we al mee samenwerken en die overwegen om met ons samen te werken een belangrijke motivatie om met ons in zee te gaan en daarmee hun organisaties toekomstbestendig te maken.

De groei van Momo Medical zet door!