Delft, 11 april 2023

Amazon Web Services kiest Momo Medical voor Healthcare Accelerator
AWS kiest 23 startups voor het Healthcare Accelerator programma. Alle startups zijn gericht zijn op het ondersteunen of beschermen van zorgmedewerkers. Het programma geeft toegang tot de experts van AWS en Amazon, geeft AWS computing credits en brengt ons in contact met hun klanten, partners en investeerdersnetwerk. Daarbovenop zal onze Momo BedSense App schitteren tijdens Demo Day!

Lees meer in het Forbes artikel

Raamovereenkomst met Laurens
Laurens is toegevoegd aan het groeiende aantal organisaties dat een raamovereenkomst afsluit met Momo Medical. Laurens heeft 30 woonzorglocaties in regio Rotterdam en heeft een contract voor 1100 BedSenses afgesloten.

De zorgmedewerkers van Laurens zijn enthousiast omdat zij minder werkdruk en meer werkplezier ervaren. Daarnaast is bewezen dat de inzet van de Momo BedSense App het aantal valincidenten met 28% verminderd. Laurens en Momo Medical gaan samen onderzoeken wat de Momo BedSense App nog meer voor de zorg kan betekenen.