Sliedrecht, 23 januari 2023

Update / terugblik 2022

Geachte obligatiehouders,

Aan het begin van dit nieuwe jaar kunnen we terugblikken op 2022, wat voor Pool Trading B.V. een zeer succesvol jaar is gebleken. Nadat we in december 2021 de overname gerealiseerd hebben, was het voor ons “vol aan de bak” en mouwen opgestroopt om voor het nieuwe jaar een mooi bedrijfsresultaat te behalen. We weten ons gedragen door een team van zeer gemotiveerde collega’s en met elkaar is er met veel enthousiasme gewerkt.

We zijn bijzonder dankbaar voor de vele orders die we mochten ontvangen en de mooie producten die we in staat waren te verhandelen. In de maand november hebben we o.a. een aantal nieuwe motoren kunnen aankopen en deze ook direct weer kunnen verkopen incl. accessoires.

Dit betekent dat we in 2022 een omzetverhoging van ruim 20% hebben kunnen realiseren op onze corebusiness, ten opzichte van de jaren 2020 en 2021. Dit gerekend zonder de additionele deals van 1,4 mln. op de grote sets welke vanuit Azië naar Europa zijn verhandeld.

Wij zullen de halfjaarcijfers van 2022 (juli-december) in de komende maand presenteren, om u verder op de hoogte brengen.

Omdat we afgelopen jaar een uitstekende Ebitda hebben kunnen realiseren, voelen wij ons als management team comfortabel en spreken ons vertrouwen uit om verdere investeringen te verrichten. Hierbij zien wij een combinatie van diverse mogelijkheden waaronder ook de mogelijkheid tot het kopen van obligaties.

Aankoop obligaties

Wij willen door middel van dit bericht de obligatiehouders informeren dat wij graag obligaties Pool Trading Group B.V. willen kopen via de NPEX-effectenbeurs. Ons voornemen is om de komende 30 dagen voor circa € 250.000 aan obligaties aan te kopen via de NPEX-effectenbeurs. De obligaties willen we met een maximumprijs van de uitgegeven nominale waarde van € 1.000 per obligatie kopen.

Mocht u geïnteresseerd zijn om obligaties te verkopen, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Investor Relations van NPEX. De afdeling Investor Relations is bereikbaar onder nummer: 070-3851530

Vertrouwende u zo voldoende informatie gegeven te hebben.

Met vriendelijke groet,

G.J. van de Pol / CEO

POOL TRADING GROUP B.V.