Sliedrecht, 7 november 2022

Geachte obligatiehouder,

Recentelijk is er door medewerkers van Pool Trading B.V. een reis naar Azië gemaakt om daar klanten en leveranciers te bezoeken.

Tijdens onze reis is er een 20-tal relaties bezocht. Het is in onze business belangrijk om onze klanten en leveranciers te ontmoeten. Tijdens deze bezoeken krijg je een goede indruk van klant en leverancier, hoe het gaat met hun business en hoe het bedrijf is georganiseerd. Het is goed om zo in de spreekwoordelijke keuken te kijken en te ontdekken waar de kansen en bedreigingen liggen.

Door de restrictie vanwege de Covid Pandemie was het een aantal jaar niet mogelijk om deze relaties te bezoeken. Azië is voor Pool Trading B.V. altijd een belangrijk export gebied geweest en daarom is het belangrijk onze focus op dit werelddeel te houden.

Deze reis is bijzonder succesvol gebleken. We zijn in staat geweest veel motoren en keerkoppelingen uit voorraad te verkopen.

Een bijzondere vermelding is de aankoop van 7 stuks Caterpillar generator-sets, welke direct aan een tweetal klanten in Europa verkocht werden. De financiële kant van dit project is reeds afgewikkeld, de containers zijn onderweg en de sets zullen deze maand in Europa aangeleverd worden.

We hebben hiermee een totaal orderbedrag van ruim € 1.400.000 en een mooie netto winstbijdrage kunnen realiseren. Dit geeft ons voor dit jaar een additionele omzet van circa 25 procent. Dit is voor Pool Trading B.V. heel uitzonderlijk!

Als managementteam zijn we dankbaar dat we deze deal met alle partijen hebben kunnen realiseren.

Vertrouwende u zo voldoende informatie gegeven te hebben.

Met vriendelijke groet,
G.J. van de Pol / CEO

POOL TRADING GROUP B.V.