5 augustus 2021

De jaarrekening 2020 is nog niet afgerond. Dit kunnen wij pas doen als de NOW consolidatie 2020 is afgerond. Op zijn vroegst wordt dit Oktober. Gezien de schaarste en de onduidelijkheid rondom de afwikkeling van de NOW regeling zal het mij ook niet verbazen als deze datum wordt uitgesteld.

De pijplijn van Xillio is weer op niveau. Zoals vermeld in de beleggersupdate van 14 maart gingen wij er van uit dat wij halverwege 2021 weer boven de 1 miljoen aan gewonnen business per kwartaal zaten. Dat is inderdaad gelukt. Q1 zat er nog net onder. Q2 ging door het miljoen en voor Q3 en Q4 verwachten wij dat die stijgende lijn zich doorzet.

Wij hebben in H1 ook meerdere consultants aangenomen en hiermee de verdien capaciteit in de dienstverlening vergroot. Gezien de groei van de pijplijn zal dit leiden tot groei van de omzet.