Amsterdam, 22 juli 2021

Annexum heeft de onlangs met 500 m2 uitgebreide Lidl supermarkt inclusief enkele naastgelegen winkels te winkelcentrum Delflandplein te Amsterdam toegevoegd aan de portefeuille van het Super Winkel Fonds N.V.. De winkels hebben een totale omvang van circa 2.500 m² BVO.

Winkelcentrum Delflandplein
Het winkelcentrum Delflandplein is gelegen in Amsterdam Nieuw-West (Slotervaart). Naast Lidl als grootste huurder behoren ook A.S. Watson (Kruidvat), New York Pizza, Soul Kitchen en Primera tot de huurders. Recentelijk is het winkelcentrum gerenoveerd en gemoderniseerd. Lidl heeft tezelfdertijd er tevens haar nieuwste winkelformule gerealiseerd.

Op dit moment, en in de toekomst, worden er in de nabije omgeving van het winkelcentrum veel nieuwbouw woningen toegevoegd. Dit betekent dat de marktdichtheid van het verzorgingsgebied verder toeneemt. Tevens is de gemeente Amsterdam voornemens de openbare ruimte te herinrichten waarbij het plein, dat voor het complex ligt, ook wordt gerenoveerd.

Adviseurs bij deze aankoop
Annexum is bijgestaan door technisch adviseur PVM, juridisch adviseur Van Doorne en aankoopmakelaar Supervastgoed.

Over Annexum
Annexum is gespecialiseerd in het structureren, plaatsen en beheren van vastgoedbeleggingsproducten voor de particuliere en institutionele markt. Via Annexum investeren particuliere beleggers in kantoren, supermarkten, winkels, woningen en meer. Sinds de start in 2000 heeft Annexum veel kennis en ervaring in de vastgoedmarkt opgebouwd en is met € 1,1 miljard belegd vermogen een voortrekker in het transparant maken van beleggingsproducten voor de particuliere belegger. Annexum is gehuisvest in het World Trade Center te Amsterdam. 

Volg Annexum ook op social media:
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/annexum/
Twitter: https://twitter.com/annexum
Facebook: https://www.facebook.com/annexuminvest/

Annexum
Strawinskylaan 485
1077 XX Amsterdam
020 – 572 01 01
www.annexum.nl

De beheerder van de beleggingsinstelling Super Winkel Fonds N.V., Annexum Beheer B.V., is opgenomen in het register van de AFM.