Amsterdam, 11 maart 2021

Westfield opent op 18 maart 2021 Mall of the Netherlands in Leidschendam. Het grootste (117.000m2) winkelcentrum van Nederland opent met 280 winkels en restaurants, 11 bioscopen, dining plaza, bowlingcomplex, versmarkt en 4000 gratis parkeerplaatsen, met een verwachting van 14 miljoen bezoekers per jaar.

In Dining Plaza, het episch centrum van Mall of the Netherlands, heeft Wagamama een prominente unit van 750 m2 met 250 zitplaatsen en een buitenterras. De opening van Dining Plaza wordt in april verwacht, zodra de regels voor horeca worden versoepeld en dineren is toegestaan.

De officiële en feestelijke opening van Mall of the Netherlands is op 1 juni 2021. NPEX obligatiehouders van Wagamama ontvangen een uitnodiging om de Grand Opening bij te kunnen wonen. Wij zullen u hierover tijdig informeren.

Klik hier voor het volledige bericht.