Amsterdam, 31 december 2020

Annexum heeft wederom een supermarkt toegevoegd aan de portefeuille van het Super Winkel Fonds. De supermarkt aan het Dirigentplein 85 in Eindhoven heeft een totale omvang van 2.285 m².

Solitaire supermarkt

Het vastgoed bevindt zich in de wijk Berckelbosch, net buiten de ring van Eindhoven en is omringd door een aantal kleine retailers zoals een kapper, een drogisterij en horeca. De Plus-supermarkt huurt deze locatie al bijna 10 jaar. Het supermarktpand is overgenomen van een particuliere eigenaar.

Super Winkel Fonds

De Plus in Eindhoven is de 38e supermarkt die het Super Winkel Fonds toevoegt aan de portefeuille en is aangekocht met de opbrengst van de emissie in december. Met de opbrengst van de eerste emissie in september kocht Annexum een Jumbo supermarkt in Amsterdam.

CEO Huib Boissevain: “Er is op dit moment veel belangstelling voor supermarkten. Wij zijn daarom altijd op zoek naar goede acquisities. En niet alleen voor dit fonds.”

Adviseurs bij deze aankoop

Annexum is bijgestaan door aankoopbegeleider Ooms Drechtsteden Bedrijfshuisvesting B.V., juridisch adviseur CMS, fiscaal adviseur PwC en technisch adviseur PVM.