28 december 2020

Geachte belegger,

NPEX brengt u graag op de hoogte van een aantal zaken rondom het proces van de overname van HyGear door de Canadese beursgenoteerde onderneming Xebec. Deze overname heeft gevolgen voor uw positie in Certificaten van Aandelen HyGear (CvAs ieder afzonderlijk een CvA) en Warrants HyGear.

Het is de verwachting dat rond 30 december 2020 de laatste dag zal zijn waarop gehandeld kan worden in de Certificaten van Aandelen (ISIN: NL0012751218) en Warrants (ISIN: NL0013649643) op de NPEX-effectenbeurs. Dit is afhankelijk van de definitieve ‘closing’ van de transactie tussen HyGear en Xebec. De transactie is, zoals vermeld in het persbericht van 8 december 2020, nog onder voorbehoud van goedkeuring door de regelgevende instanties en andere gebruikelijke condities.

Voor de ‘closing’ van de transactie zal HyGear met een persbericht komen met nadere details omtrent de closing. In dit persbericht van HyGear zal ook de laatste handelsdag worden genoemd (dit zal als aangegeven naar verwachting rond 30 december 2020 zijn). Na die dag is er geen handel meer mogelijk in de CvAs en Warrants.

Klik hier voor het volledige bericht.