Nieuwsberichten DG Press –  December 2020

COVID-19
De uitbraak van de COVID-19 pandemie heeft ook op DG press zijn invloed gehad. Sinds maart zijn er vele beperkende maatregelen die het reizen aan banden leggen en heeft natuurlijk ook voorkomen dat onze monteurs op reis konden. Om onze klanten te blijven bedienen hebben we zelfs geaccepteerd dat de monteurs bij terugkomst conform de instructies 10 dagen in quarantaine gaan. Ondanks de impact die de Corona crisis wereldwijd heeft zijn wij in staat geweest om orders te blijven scoren naast het met succes afronden van reeds gescoorde orders.

Verhuizing Used machine VSOP Repro
De verhuizing van een VSOP vanuit Mexico naar zijn nieuwe eigenaar in Litouwen is succesvol verlopen. De machine is gedemonteerd, ingepakt en vervolgens getransporteerd naar Litouwen. Uiteraard met inachtneming van alle voorzorgsmaatregelen omtrent het coronavirus. Eenmaal daar aangekomen is de machine gemonteerd en is de installatie in volle gang.

Verder in het nieuwsbericht:

  • Levering New Vision aan Imprimerie Officiele De La Republique Tunissienne (IORT)
  • Used machine VSOP Parkland
  • Intentieverklaring voor een samenwerking met Manroland Goss group
  • Fijne kerstdagen en een gelukkig 2021

Klik hier voor het volledige bericht.