Amsterdam, 19 oktober 2020

Annexum heeft het kantoorpand aan de Bakkenzuigerstraat in Almere en het kantoor aan De Molen in Houten verkocht. Beide panden zijn verkocht aan particuliere beleggers en hebben een totale omvang van respectievelijk 873m² en 2.900m².

Particuliere beleggers

Het kantoor in Almere is verkocht aan Progam B.V., een particuliere belegger die het gebouw als belegging zal door exploiteren. Het volledige pand is verhuurd aan de Staat der Nederlanden. Aan Skyward Investments B.V. is het kantoorgebouw in Houten verkocht. Deze particuliere belegger gaat het pand transformeren naar woningen. De levering van beide panden heeft inmiddels plaatsgevonden.

Vastgoed Fundament Fonds

De panden aan de Bakkenzuigerstraat 1 in Almere en De Molen 65 in Houten zijn onderdeel van het Vastgoed Fundament Fonds van Annexum. In dit fonds is besloten het vastgoed te verkopen en vereffening van het beleggingsfonds voor te bereiden. De verkoop van deze panden past in deze gekozen strategie. Annexum is in onderhandeling over de overige vastgoedobjecten in dit fonds.