9 oktober 2020

Annexum heeft wederom een supermarkt toegevoegd aan de portefeuille van het Super Winkel Fonds. De supermarkt aan de Kastelenstraat 70 in Amsterdam heeft een totale omvang van 1.440 m².

Solitaire supermarkt
Het vastgoed bevindt zich in de wijk Buitenveldert in het zuidelijke gedeelte van Amsterdam en is omringd door enkele kleine retailers zoals horeca, een reisbureau en sportschool. De supermarkt is er al sinds jaar en dag gevestigd en is een begrip in de buurt. Het supermarktpand is overgenomen van een particuliere belegger.

Super Winkel Fonds
De Jumbo in Buitenveldert is de 37e supermarkt die het Super Winkel Fonds toevoegt aan de portefeuille en is aangekocht met de opbrengst van de emissie in september. CEO Huib Boissevain: “Er is op dit moment heel veel belangstelling voor supermarkten. Wij hebben met deze emissie 5 miljoen euro opgehaald in 5 dagen. Dat is natuurlijk ongekend snel. Maar de animo voor supermarkten is er nog steeds. Wij zijn daarom altijd op zoek naar goede acquisities. En niet alleen voor dit fonds.”

Adviseurs bij deze aankoop
Annexum is bijgestaan door aankoopbegeleider Betting O.G., juridisch adviseur Van Doorne en technisch adviseur CVO Group. De verkoper is bijgestaan door SuperVastgoed en juridisch adviseur Simmons & Simmons.