Annexum rondt emissie Super Winkel Fonds succesvol af

Emissie in recordtempo volgeschreven

Amsterdam, 17 september 2020 – Annexum heeft in vijf dagen tijd vijf miljoen euro opgehaald bij particuliere beleggers. Op 12 september startte een nieuwe emissie voor het Super Winkel Fonds. Beleggers konden, met een minimum inleg van circa € 10.000, toetreden tot één van de grootste niet-beursgenoteerde supermarktfondsen van Nederland. Vijf dagen later is de emissie volledig volgeschreven. Annexum gebruikt de opbrengst om de portefeuille verder uit te breiden en te optimaliseren.

Super Winkel Fonds
De portefeuille van het in 2008 opgerichte Super Winkel Fonds bevat onder andere 36 supermarkten verspreid over 33 objecten in Nederland. Met de komst van vier nieuwe huurders in de eerste week van september is nu vrijwel het gehele vastgoedfonds verhuurd.

Supermarkten en beleggen in vastgoed in trek
Huib Boissevain, oprichter en CEO van Annexum, is blij verrast met de grote belangstelling: “We hebben de afgelopen jaren stevige rendementen laten zien en juist in deze tijd bewijzen supermarkten dat ze onmisbaar zijn in onze voedselvoorziening. Maar dat we zo snel vol zouden zitten is ook voor ons een verrassing. Vanwege de grote belangstelling gaan we later in het jaar opnieuw emitteren. Geïnteresseerden kunnen nu al vrijblijvend certificaten reserveren.”

Over Annexum

Annexum is gespecialiseerd in het structureren, plaatsen en beheren van vastgoedbeleggingsproducten voor de particuliere en institutionele markt. Via Annexum investeren particuliere beleggers in kantoren, supermarkten, winkels, woningen en meer. Sinds de start in 2000 heeft Annexum veel kennis en ervaring in de vastgoedmarkt opgebouwd en is met € 830 miljoen belegd vermogen een voortrekker in het transparant maken van beleggingsproducten voor de particuliere belegger. Annexum is gehuisvest in het World Trade Center te Amsterdam.

Volg ons ook op social media

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/annexum/

Twitter: https://twitter.com/annexum

Facebook: https://www.facebook.com/annexuminvest/