Annexum breidt Super Winkel Fonds uit

Nieuwe emissie voor aankoop supermarktvastgoed

Amsterdam, 14 september 2020 – Na succesvol verlopen emissies in 2016 en 2017 start Annexum met een nieuwe emissie voor het Super Winkel Fonds. Beleggers kunnen, met een minimum inleg van ca. € 10.000, toetreden tot één van de grootste niet-beursgenoteerde supermarktfondsen van Nederland. Super Winkel Fonds, opgericht in 2008, bezit op dit moment 36 supermarkten over 33 locaties en heeft een bezettingsgraad van 99%.

Huib Boissevain, oprichter en CEO van Annexum: “De omzet van supermarkten stijgt al jaren. Juist in deze tijd bewijzen supermarkten dat ze onmisbaar zijn in onze voedselvoorziening. We hebben beleggers de afgelopen jaren kunnen belonen met stevige rendementen en zien mooie kansen voor de toekomst. Met deze emissie zijn we in staat de portefeuille verder uit te breiden en te optimaliseren.”

Ruime verhandelbaarheid belangrijk voor beleggers
Annexum merkt bij beleggers in toenemende mate de wens om certificaten te kunnen verhandelen. Boissevain: “In toenemende mate willen beleggers zelf aan de knoppen zitten. Die mogelijkheid bieden we onze beleggers dan ook graag. Uitstappen kan tijdens emissies , maar ook na de emissie in 2017 zijn er ruim 100.000 certificaten van eigenaar gewisseld via NPEX of Annexum zelf

Over Annexum

Annexum is gespecialiseerd in het structureren, plaatsen en beheren van vastgoedbeleggingsproducten voor de particuliere en institutionele markt. Via Annexum investeren particuliere beleggers in kantoren, supermarkten, winkels, woningen en meer. Sinds de start in 2000 heeft Annexum veel kennis en ervaring in de vastgoedmarkt opgebouwd en is met € 830 miljoen belegd vermogen een voortrekker in het transparant maken van beleggingsproducten voor de particuliere belegger. Annexum is gehuisvest in het World Trade Center te Amsterdam.

Volg ons ook op social media

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/annexum/

Twitter: https://twitter.com/annexum

Facebook: https://www.facebook.com/annexuminvest/