TUBES Trading Update augustus 2020 | Verlenging inschrijvingsperiode naar 4de tranche

Hilversum, 21 augustus 2020

De directie van Creative Cloud Company (TUBES) heeft het genoegen om de beleggers van NPEX van de laatste succesvolle ontwikkelingen op de hoogte te brengen.

TUBES Trading Update augustus 2020

TUBES bottelt, produceert en distribueert wijnen en (gedistilleerde) dranken in single serve RPET (100% gerecycled) en glazen TUBES van 100ml en 50ml.
Wij  onderscheiden 5 internationale verkoopmarkten voor onze producten: Sampling (producenten van wijn en andere dranken), Retail (supermarkt- en slijterijketens), Travel (luchtvaart, hotellerie, cruises, trein, en duty free), Gift (e-commerce, warenhuizen, zakelijke geschenken & distributiepartners zoals groothandels) en D2C (verkoop direct aan consument via eigen online platform).

Na het uitbreken van het COVID-19 virus bleven diverse orders uit.
Echter, de orders zijn alsnog geplaatst en de afgelopen periode is het aantal orders sterk gestegen.

Verlenging inschrijvingstermijn

De directie van Creative Cloud Company beseft dat als gevolg van de Corona crisis de omstandigheden op de financiële markten onzeker zijn. Om geïnteresseerde beleggers meer tijd te geven hebben wij besloten de inschrijvingstermijn met 4 weken te verlengen.

U kunt obligaties kopen tot en met dinsdag 25 augustus 17:00 uur voor de derde tranche. De uitgifte van de obligaties uit de derde tranche zal op dinsdag 1 september 2020 plaatsvinden. Deze obligaties zullen vanaf die datum rentedragend zijn.

Hierna kunnen obligaties voor de vierde tranche tot en met donderdag 24 september 2020 17:00 uur worden gekocht. De uitgifte van de obligaties uit de vierde tranche zal op donderdag 1 oktober 2020 plaatsvinden. Deze obligaties zullen vanaf die datum rentedragend zijn.

Tijdslijn
Dinsdag 25 augustus 2020 om 17:00 uur: Sluiting inschrijving tranche 3
Dinsdag 1 september 2020: Uitgifte obligaties tranche 3
Donderdag 24 september 2020 om 17:00 uur: Sluiting inschrijving tranche 4
Donderdag 1 oktober 2020: Uitgifte obligaties tranche 4

Klik hier voor het volledige bericht.