Hilversum, 24 juli 2020 

TUBES verlengt nogmaals inschrijvingsperiode van 9% obligatielening – Introductie nieuw directielid

De directie van Creative Cloud Company (TUBES) is verheugd dat er inmiddels voor meer dan € 800.000 is ingeschreven op de 9% obligaties. Vanwege de nog te verwachten belangstelling is besloten om de inschrijvingstermijn te verlengen om potentiële beleggers nog de mogelijkheid te bieden in te schrijven. De maximale omvang van de obligatielening bedraagt € 2.500.000.

De uitgifte van de obligaties uit de tweede tranche zal op woensdag 31 juli 2020 plaatsvinden, waarna de obligaties rentedragend zijn. Let op: toewijzing voor de tweede tranche geschiedt op basis van een afgeronde inschrijving.

De verlengde inschrijvingstermijn eindigt op dinsdag 25 augustus 2020 om 17:00 uur. Na sluiting van de verlengde inschrijfdatum zal op dinsdag 1 september 2020 de derde tranche worden uitgegeven, waarna vanaf die datum de obligaties rentedragend zullen zijn. De aflossingsdatum van alle tranches is 1 juli 2025.

Alle tranches zijn met elkaar verhandelbaar en vanaf woensdag 2 september 2020 te verhandelen op de NPEX-effectenbeurs.

Tijdslijn

Woensdag 1 juli 2020; Uitgifte eerste tranche

Vrijdag 24 juli 2020 tot 17:00 uur; Sluiting tweede tranche

Vrijdag 31 juli 2020; Uitgifte tweede tranche

Dinsdag 25 augustus tot 17:00 uur; Sluiting derde tranche

Dinsdag 1 september; Uitgifte derde tranche

Woensdag 2 september; Eerst mogelijke handel op NPEX

Introductie nieuw directielid Edwin Blom

We zijn verheugd u via deze weg mede te delen dat Edwin Blom, partner en adviseur bij TUBES sinds januari 2018, per heden is toegevoegd aan de dagelijkse directie als co-CEO. Edwin is een ervaren business leader met meer dan 25 jaar ervaring in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Als voormalig directeur bij Grolsch-SABMiller en Friesland Campina zal Edwin de strategie, de groeiende internationale organisatie en de partnerships verder ontwikkelen om de lange termijn doelstellingen te realiseren.