Super Winkel Fonds | Jumbo, Amer | Winkelcentrum De Blaak

15 juli 2020 – Begin juli is de renovatie van winkelcentrum De Blaak in Tilburg afgerond. Met de overige eigenaren in het kleinschalig winkelcentrum heeft Annexum de buiten- en binnenzijde een flinke opknapbeurt gegeven.

Annexum heeft ruim aan deze renovatie bijgedragen, zowel voor het groot onderhoud als ook aan de uitstraling in en rondom het winkelcentrum. Zo zijn er onder meer nieuwe bankjes geplaatst, is er nieuwe signing aangebracht en is het systeemplafond verwijderd waardoor de passage lichter en ruimer oogt.

Jumbo is huurder van het vastgoedobject van Annexum in De Blaak. Met de supermarkt is mede door de recente renovatie een nieuwe huurprijs en een huurverlenging van 10 jaar overeengekomen.

Het Tilburgse winkelcentrum oogt weer fris en actueel tot grote tevredenheid van Annexum en haar huurders. Deze investering in het vastgoed waarborgt het rendement voor beleggers in het Super Winkel Fonds op de langere termijn.