Hall, 5 mei 2020 – Rob Schellekens is aangesteld als Sales Director bij DG press in Eerbeek. Hij heeft per 1 april van dit jaar de Sales & Marketing verantwoordelijkheden overgenomen van directeur Remko Koolbergen die zich meer zal richten op technische zaken en algemene beleidsvoering.

Rob Schellekens is een zeer goede bekende in deze markt: hij was al eerder werkzaam bij Drent Goebel; vanaf 1994 als Purchase Manager en van 2000 tot 2009 als Commercial Director. In die periode is de hybride sleeve offset packaging printing wereldwijd met veel succes gelanceerd. In 2009 heeft hij de sleeve offset technologie bij Comexi Group geïntroduceerd en was hij nauw betrokken bij de ontwikkeling van de Gelflex EB flexo inkt technologie.

Klik op onderstaande link voor het gehele bericht.
Persbericht – Nieuwe Sales Director voor DG press