• Omzet en investeringen in lijn met prognose
  • Aanbesteding Gemeente Amsterdam gewonnen
  • Informed Academy zeer succesvol van start

Woerden, 2 augustus 2019Informed Group, leverancier van diensten en producten op het gebied van Enterprise Information Management (EIM), kijkt terug op een roerig jaar in 2018, waarin investeren in de toekomst en het verwerven van een obligatielening via NPEX centraal stonden. Doordat de NPEX obligatielening pas laat in 2018 verworven werd, zijn de groeiplannen met een jaar verschoven. De resultaten van 2018 komen daarmee overeen met de prognose.

Er is een nieuwe lichting Young Professionals van start gegaan en Informed Academy is met succes in de markt gezet. “Onze Young Professional Academy blijkt een zeer groot succes.” zegt Martijn van Doesselaar, Manager Consultancy Services. “Niet alleen hebben wij deze meermaals ingezet om intern medewerkers op te leiden, inmiddels is deze ook zeer succesvol gebleken voor andere bedrijven.”

Gemeente Amsterdam heeft weer voor Informed Group gekozen als partner voor de vernieuwing van haar zaaksysteem. Productverkopen zitten in de lift. Klanten hebben duidelijk weer vertrouwen gekregen in de intenties en koers van OpenText voor Documentum. De tarieven voor Documentum consultancy zijn gestegen en ook Informed Group heeft een marktconforme tariefstijging kunnen realiseren.

Grant Thornton is voor Informed Group aan de slag gegaan als nieuwe accountant. De overgang verliep vanuit de voormalige accountant stroef, waardoor de jaarcijfers later zijn dan gewenst en de halfjaarcijfers nog even op zich laten wachten. Met ondersteuning van Grant Thornton is inmiddels een WBSO traject gestart en zijn de eerste subsidies toegekend.

Lees hier meer:

Jaarverslag 2018 – Informed Group
Informed IT Holding B.V. – Jaarrekening 2018
Sneak preview 2019 – Informed Group