0-11-2017 – Gebiedsontwikkelaar BPD heeft op 10 november 2017 het winkelcentrum van nieuwbouwwijk Oegstgeest aan de Rijn verkocht aan vastgoedbelegger Annexum.

Annexum is daarmee de nieuwe eigenaar van circa 2.500 m2 winkelruimte. Het nieuwe winkelgebied wordt omsloten door de Oude Rijnsburgerweg, het Rustenburgerpad en de toekomstige straat Iepenrode. Het vormt de entree van de nieuwe wijk.

De winkelruimten komen op de begane grond van een appartementengebouw. De bouw is in juli 2017 gestart en de eerste winkels, waaronder de Jumbo, worden naar verwachting begin 2019 geopend. Naast de supermarkt komen er ook andere winkels voor de dagelijkse boodschappen, zoals een bakker en een drogist.

Directeur Winkels Rob van Gool van Annexum ziet het winkelcentrum als een waardevolle toevoeging aan de portefeuille van het Super Winkel Fonds.