17 mei 2017 – Xillio, internationale specialist op het gebied van contentmigratie en -integratie van grote bedrijfsplatformen, is door Gartner Inc. verkozen tot ‘cool vendor’ in het rapport ‘Cool Vendors in Content Services, 2017’ uit mei 2017. Xillio levert technologie voor integratie tussen content services platformen en een grote verscheidenheid aan bestaande contentsystemen.

 

header

Het aan kunnen bieden van content afkomstig uit meerdere contentbronnen via één integratiepunt heeft als voordeel dat gebruikers niet steeds de ene na de andere applicatie hoeven op te starten of meerdere zoekopdrachten moeten uitvoeren om de juiste content te verkrijgen. Ook is het niet nodig om documenten te kopiëren en op te slaan op meerdere locaties. En als laatste wordt het voor organisaties vele malen goedkoper en sneller om nieuwe services bovenop deze contentbronnen te ontwikkelen.

Wij zijn van mening dat de erkenning van Gartner aangeeft dat wij met onze content integratielaag op de goede weg zitten en dat is fantastisch”, aldus Rikkert Engels, CEO en oprichter van Xillio.

Bij traditionele content services technologieën, is content van elkaar gescheiden en opgeslagen in aparte content silo’s waardoor het voor organisaties duur en complex is om nieuwe diensten op deze content silo’s aan te bieden. Met de integratielaag van Xillio reduceer je zowel de vendor lock in als de technische complexiteit enorm, en daardoor ook de kosten en doorlooptijd van de ontwikkeling van nieuwe diensten. Het is simpelweg niet meer van deze tijd om nog in silo’s te denken en Xillio’s integratielaag zorgt ervoor dat dat ook niet meer hoeft.

Disclaimer

Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in our research publications, and does not advise technology users to select only those vendors with the highest ratings or other designation. Gartner research publications consist of the opinions of Gartner’s research organization and should not be construed as statements of fact. Gartner disclaims all warranties, expressed or implied, with respect to this research, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.