Nieuws

Menu
 • Focus marktleider bloedmonitoring zorgt voor wereldwijde groei

  20 november 2018
  RR Mechatronics, medisch-technologisch specialist in de ontwikkeling van instrumenten voor bloeddiagnostiek voor ziekenhuizen, laboratoria en farmaceutische bedrijven, geeft obligaties uit via de NPEX-effectenbeurs. Beleggers kunnen inschrijven op een 5-jarige achtergestelde lening met een maximum van €3,5 miljoen en ontvangen jaarlijks 8% rente.
  Lees meer
 • Aanstaande wijziging in Raad van Bestuur TABS Holland N.V.

  16 november 2018
  In het licht van de aankomende pensioendatum voor Anne Schouten, is onlangs besloten dat Anne per 1 januari a.s. als CEO/voorzitter van de Raad van Bestuur van TABS Holland N.V. wordt opgevolgd door René Olsthoorn.
  Lees meer
 • Slim Opgewekt nauw betrokken bij project Stichting Schooldakrevolutie

  13 november 2018
  Mogelijk heeft u kennis genomen van de berichtgeving in de Nederlandse media over de mogelijke oprichting van een speciaal fonds voor zonnepanelen op scholen. Deze berichtgeving is gebracht door Stichting Schooldakrevolutie. Slim Opgewekt is als een van de partners nauw betrokken bij dit initiatief. Verduurzaming van scholen krijgt nu meer aandacht door deze berichtgeving.
  Lees meer
 • Groeibedrijf wil scholen blijvend verduurzamen en het gasloze tijdperk in

  13 november 2018
  Slim Opgewekt naar NPEX-effectenbeurs met 7,5%-obligatielening van maximaal €3,6 miljoen. Versteviging werkkapitaal om groei te realiseren en duurzaamheidsimpact te vergroten. Financiering voorbereiding op gasloos tijdperk zorg-, sport- en schoolgebouwen. Oprichting Slim Opgewekt Experience Centre.
  Lees meer
 • Icecat-aandeelhouders realiseren exit mede-oprichter

  30 oktober 2018
  De 6,7% gewone aandelen Icecat die nog eigendom waren van Snijders Invest, het bedrijf van medeoprichter en voormalig CCO Erik Snijders, zijn overgenomen door de andere Icecat-aandeelhouders: iMerge BV, E-nvest BV, Stichting Administratie-Kantoor (STAK) Icecat, en SA Rocks OÜ, de gezamenlijke Estlandse holding van medeoprichters Olena Velychko (editor-in-chief) en Sergii Shvets (CTO).
  Lees meer
 • NPEX krant - Oktober 2018

  26 oktober 2018
  Lees het laatste nieuws over NPEX in de NPEX krant! NPEX-beleggers investeren €68 mln in groei bedrijven | Ondernemers aan het woord | Hans Biesheuvel: President-commissaris van de NPEX-effectenbeurs | Zorgvuldigheid gaat voor snelheid; Onafhankelijke check ondernemingen | Koersenoverzicht NPEX-effectenbeurs | NPEX verhuist per 3 november 2018 naar WTC Den Haag
  Lees meer
 • Quest verstevigt balans

  25 oktober 2018
  Technologie-onderneming Quest Photonic Devices B.V. (Quest) uit Middenmeer, gespecialiseerd in de ontwikkeling en de verkoop van hoogwaardige medische camera’s, laat weten dat het de omzetting per 1 juli van de achtergestelde lening ter grootte van € 1.347.840, door uitgifte van 101.570 (certificaten van) nieuwe aandelen B met een waarde van € 13,27 per certificaat heeft afgerond.
  Lees meer
 • Quest Medical Imaging versterkt positie in Verenigde Staten met benoeming Dennis D. Feldman

  19 oktober 2018
  Technologie-onderneming Quest Photonic Devices, het bedrijf uit Middenmeer dat zich heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van hoogwaardige camerasystemen voor medische toepassingen, heeft de Amerikaan Dennis D. Feldman benoemd tot nieuwe Executive Sales en Marketing van dochteronderneming Quest Medical Imaging inc. In de Verenigde Staten.
  Lees meer
 • Slimme verlichting groeit hard: 'De geeks zijn om, nu de massa nog'

  18 oktober 2018
  De markt voor slimme verlichting groeit keihard. Naast grote reuzen als Philips en Ikea profiteren ook kleinere partijen, zoals het Nederlandse Innr Lighting dat groeikapitaal aan het ophalen is. "De geeks zijn al om, nu willen we de massa aanspreken."
  Lees meer
 • PERSBERICHT Tuk Tuk Holding B.V. 17 OKTOBER 2018

  18 oktober 2018
  Het zijn roerige tijden voor Tuk Tuk geweest, waarbij het management bij deze nogmaals alle betrokken partijen wilt bedanken voor het vele werk dat verzet is om tot een oplossing te komen inzake het waarborgen van de continuïteit van de onderneming.
  Lees meer