Over dit event

Anno 2023 is het financieringslandschap versnipperd. Hoe financier jij jouw groei? Hoe maak je jouw ondernemers ambities waar? Vele wegen leiden naar een oplossing, maar hoe vind je door de bomen het bos? Wij nemen je daar graag in mee.

Op dinsdag 18 april 2023 verwelkomen wij je graag in De Rietschans aan het Paterswoldsemeer voor een interactieve namiddag waarbij Credion Noord Nederland je kennis laat maken met nieuwe financieringsmogelijkheden voor ondernemers.

Wij nemen je deze middag graag mee in de laatste ontwikkelingen in het MKB financieringsland en brengen je op de hoogte van de verschillende financieringsoplossingen die er zijn. Dit doen we in een interactief programma samen met Floryn, Voordegroei, Collin Crowdfund, NPEX, NEW10 en Rabobank.

Deze informatieve namiddag wordt vervolgens afgesloten met een netwerkborrel onder het genot van een drankje en een hapje.

Programma:
•    15:00 uur: Ontvangst “De Rietschans”
•    15:30 uur: Presentatie Credion en ontwikkelingen in de markt
•    16:00 uur: Uitdaging van Floryn, Voordegroei, Collin Crowdfund, NPEX, NEW10 en Rabobank
•    17:00 uur: Informele borrel
•    18:00 uur: Afsluiting evenement

Schrijf in via de onderstaande link:

Credion Financieringscafe: Financieren anno 2023 – Werkkapitaal – Credion