Image Building beleggersbericht | juni 2022

Geachte belegger,

Inmiddels zit het 1e halfjaar er alweer op, waarbij met name het 1e kwartaal intensief mag worden genoemd. In de eerste plaats hadden wij een succesvolle uitrol van maar liefst ruim 1.100 Trotters voor de gemeenteraadsverkiezingen in vele gemeentes. We zijn er trots op dat we in staat zijn om zoveel Trotters in slechts 2 weken tijd te kunnen plaatsen.

Tegelijkertijd hebben wij ook te maken gehad met een “perfect storm”. Halverwege februari, min of meer tijdens de piek van de uitrol van de verkiezingstrotters, raasden er 3 zeer zware stormen over het land, waardoor veel schade ontstond aan de uitstaande frames.

De jaarrekening 2021 is in Q2 van dit jaar in concept afgerond. De definitieve goedkeuring wacht nog op de laatste controle van de accountant, maar helaas zien we daar als gevolg van o.a. de afhandeling van de corona maatregelen als ook personeelstekort een vertraging ontstaan. Zodra dit is afgewikkeld zullen we de belegger hierover informeren.

Het resultaat over 2021 toont weer een gezonde winst en een omzetstijging van 35% ten opzichte van 2020. Tezamen met de omzetstijging die wij in het 1e halfjaar hebben gerealiseerd verwachten wij voor dit jaar als ook de komende jaren een goed resultaat.

Klik hier voor het volledige bericht.