25 april 2022

TUBES start bouw TUBES USA in Napa Valley, Californië
Na een uitvoerige voorbereiding en marktverkenning heeft TUBES de contracten getekend om in Q4 2022 TUBES USA officieel te openen. TUBES USA zal gevestigd worden in Napa Valley, Californië, en zal zowel een botteling faciliteit als commercieel kantoor huisvesten. De locatie is strategisch gekozen in Californië om midden in het grootste wijngebied van Amerika te kunnen opereren, waar ook veel commerciële kantoren van de grootste wijn- en retail bedrijven gevestigd zijn. De faciliteit zal een startcapaciteit hebben voor 8 miljoen tubes, en biedt ruimte om fors met de grote vraag en verwachte groei in Amerika te kunnen meegroeien.

TUBES breidt samenwerking met Lucas Bols uit
TUBES en Lucas Bols NV hebben een wederzijdse intentie uitgesproken om de groei van de Ready to Enjoy Cocktails in Tubes op de Amerikaanse markt te stimuleren. De opening van TUBES USA geeft beide partijen de mogelijkheid om de toenemende vraag effectiever te kunnen bedienen.

LVMH – Moët Hennesy
Na een gedetailleerde kwaliteitscontrole heeft TUBES de eerste opdracht uitgeleverd aan het zeer prestigieuze Moët Hennessy, de Wines & Spirits divisie van de LVMH-groep met zesentwintig huizen. Als eerste opdracht is een limited edition tasting kit uitgeleverd voor hun brand Terrazas de los Andes welke momenteel ingezet worden in hun groeimarkten Argentinië, Engeland en Scandinavië. Naast Terrazas de los Andes vallen onder andere ook de merken Hennessy, Château d’Yquem, Château Cheval Blanc, Cloudy Bay, Belvedere en Bodega Numanthia onder LVMH.

Bodegas Salentein – Argentinië
Bijzonder trots is TUBES op haar nieuwste samenwerking met Bodegas Salentein, het bekende wijnhuis in het hart van Mendoza (Argentinië) met Nederlands roots. Opgericht door ondernemer Mijndert Pon in de jaren ’90, is Bodegas Salentein uitgegroeid tot één van de bekendste wijnhuizen uit Argentinië met wereldwijde verkoop. In april 2022 werd een wijn uit het portfolio op het prestigieuze wijnevenement ‘Mundis Vini’ zelfs uitgeroepen tot beste wijn van Argentinië.

Most Admired Wine Brands 2022
Ieder jaar onthult het toonaangevende magazine Drinks International de lijst Most Admired Wine Brands. Een top 50 van ’s werelds meest bewonderde wijnmerken, gekozen door een academie die bestaat uit ’s werelds toonaangevende wijnexperts uit 48 verschillende landen. TUBES is trots dat het inmiddels met 22 van de 50 merken werkt, zoals Catena Zapata (Argentinië), Concha y Toro (Chili), Kanonkop (Zuid-Afrika), Ramon Bilbao (Spanje), Chapoutier (Frankrijk), Villa Maria (Nieuw-Zeeland) en Yalumba (Australië).

Tasty Grapes boxen verkrijgbaar via Amazon.de
TUBES bouwt verder aan het eigen merk Tasty Grapes. Naast de listings in internationale warenhuizen als De Bijenkorf, het Belgische Galeria Inno, Egoïsta in Denemarken en Manor in Zwitserland, opent TUBES nu virtueel de deuren naar de consumenten in Duitsland. Via een webwinkel op amazon.de vinden de Tasty Grapes wijnboxen binnenkort hun weg naar wijnliefhebbers in Duitsland.

Zie voor de verschillende concepten:
www.wineintubes.com / www.tastygrapes.com / www.12nightsofwine.nl
TUBES, de nieuwe standaard voor single serve!

Voor meer informatie, beeldmateriaal en/of het aanvragen van een interview, kunt u contact opnemen met:
Edwin Blom | CEO | +31 (0) 35 303 4994 | [email protected]
TUBES Wines & Spirits by the Glass | Franciscusweg 14, 1216 SK Hilversum, the Netherlands |
www.tubes.nl