4 april 2022

Partnership TURNN en Nazza

Per 25 maart heeft Turnn een partnership overeenkomst met Nazza ondertekend. Beide partijen gaan samenwerken op zowel commercieel als technologisch vlak. Zo zal Turnn gebruik gaan maken van Nazza als aggregator van deelfietsen en andere modaliteiten.

De software van Turnn is een Mobility as a Service (MaaS) oplossing. MaaS is een nieuwe benadering van mobiliteit, waarbij reizen persoonlijk en duurzaam wordt. We gaan van bezit naar gebruik en maken daarbij gebruik van alle beschikbare vervoersmiddelen. Van openbaar vervoer tot (deel-)auto, (deel-)fiets, veerboot en taxi.

Turnn heeft meerdere klanten al geholpen waaronder ASML, Brainport Eindhoven, Keolis en Qbuzz. Deze bedrijven bieden hun medewerkers en klanten duurzame en slimme reismogelijkheden vanuit hun eigen MaaS-app.

De diensten van Nazza worden gebundeld en aangeboden aan de klanten van Turnn. De bundeling van diensten wordt verder versterkt door toepassing van het Billing-as-a-Service platform van Nazza. Dit platform maakt het mogelijk de complexe verrekening te verwerken op één factuur met daarin bijvoorbeeld de verwerking van bundels, abonnementsvormen, promoties en verschillende mobiliteitsdiensten. Reizigers kunnen daarmee een flexibel aanbod
krijgen en de partners krijgen de mogelijkheid beter op de wensen van de reizigers in te spelen.

Maarten van Vliet, CEO van Nazza, is bijzonder verheugd met de samenwerking:
“Deze combinatie stelt TURNN in staat om een compleet pakket van mobiliteitsdiensten naar
hun klanten mogelijk te maken”.