29 maart 2022

Olav Hinke aangetrokken als nieuwe CFO
Hinke heeft een achtergrond bij Nike, Pepsico en Unilever. Het grootste deel van zijn carrière is hij bij Nike werkzaam geweest, waar Hinke in zijn laatste rollen financieel (eind) verantwoordelijk was als (sr) Finance Director. Met zijn brede ervaring en ondernemende persoonlijkheid is Olav Hinke de juiste finance professional om de financiële agenda van Tubes te leiden.

Constellation Brands
Na een succesvolle pilot heeft TUBES een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Fortune 500 – bedrijf Constellation Brands. Deze Amerikaanse producent en verkoper van bier, wijn en sterke drank heeft meer dan 100 merken in haar portfolio. Wijnmerken zijn onder meer Robert Mondavi, Kim Crawford, Meiomi, Simi Winery, Ruffino en The Prisoner Wine Company. Constellation’s bierportfolio omvat geïmporteerde merken zoals Corona, Modelo Especial, Negra Modelo en Pacífico. Merken van sterke drank zijn onder meer Svedka Vodka, Casa Noble Tequila en High West Whiskey, Nelson’s Green Brier Tennessee Whiskey. Constellation Brands gebruikt TUBES voor het samplen van hun premium merken.

Vueling
Door een samenwerking met het wereldwijd opererende cateringbedrijf Newrest gaat TUBES per 1 april aan boord bij de Spaanse airline Vueling met 100ml Ready-to-enjoy Bols cocktails in de smaken Margarita Azul en Red Light Negroni.

Internationale beurzen
In mei 2022 staat TUBES voor het eerst met een eigen stand op Prowein in Düsseldorf (15-17 mei). Prowein is een van de meest aansprekende internationale beurzen gericht op wijnen en spirits. Ook zal TUBES in juni aanwezig op de WTCE beurs in Hamburg (14-16 juni). WTCE is een internationale beurs gericht op travel catering en onboard retail. Samen met Beemster en Qizini presenteert TUBES zich groot met een eigen stand op de WTCE.

Tasty Grapes
Eigen merk Tasty Grapes heeft listing gekregen in de (inter)nationale warenhuizen De Bijenkorf (Nederland), Galeria Inno (België), Egoïsta (Denemarken) en Manor (Zwitserland).

Zie voor de verschillende concepten:
www.wineintubes.com / www.tastygrapes.com / www.12nightsofwine.nl
TUBES, de nieuwe standaard voor single serve!

Voor meer informatie, beeldmateriaal en/of het aanvragen van een interview, kunt u contact opnemen met:
Edwin Blom | CEO | +31 (0) 35 303 4994 | [email protected]
TUBES Wines & Spirits by the Glass | Franciscusweg 14, 1216 SK Hilversum, the Netherlands |
www.tubes.nl