28 februari 2022

Voorlopig jaarresultaat 2021 ZEPCAM B.V.

Hoofdpunten 2021:

  • De omzet gestegen met circa € 0,6M, een groei van 25%
  • De brutomarge sterk verbeterd naar 60%
  • EBITDA conform verwachting licht positief
  • Groei van recurring omzet
  • Nieuwe generatie bodycam T3 in Q4 geïntroduceerd op de internationale markt
  • Organisatie verder versterkt

Outlook 2022
Zepcam heeft ambitieuze groeiplannen en de vooruitzichten voor de lange termijn zijn gunstig. Mogelijkheden voor het gebruik van bodycams in de publieke sector worden in een flink aantal Europese landen- de thuismarkten van ZEPCAM – middels gewijzigde wetgeving verder verruimd.

De nieuwe bodycam T3 wordt verder doorontwikkeld en wij blijven stevig investeren in software ontwikkeling door middel van het toevoegen van functionaliteiten en het creëren van integraties met systemen van klanten. De internationale sales inspanningen worden aanzienlijk vergroot naar zowel publieke als private sectoren in meerdere landen.

Klik hier voor het volledige bericht.