December 2021

Subcontractor bouw twee Visions®

Tot ons genoegen kunnen we melden dat we als subcontractor zullen werken voor de bouw van twee Visions® aan de Italiaanse Staatsdrukkerij. Door middel van een tenderprocedure is de opdracht toegekend aan een samenwerkende partij die de bouw van de machines bij DG press onderbrengt.

De Visions® worden na elkaar gebouwd, naar verwachting zal de eerste in 2022 worden opgestart en afgerond en de tweede in 2023.

Nieuwe machine geïnstalleerd bij FNMT

In een eerder nieuwsbericht hebben we gemeld dat we een Vision® hebben verkocht aan de Spaanse staatsdrukkerijg ‘Fabrica Nacional de Moneda y Timbre’. DG press heeft al vele jaren een uitstekende relatie met deze staatsdrukkerij wat heeft geresulteerd in de installatie en succesvolle afname van de derde Vision® machine voor FNMT.

We hebben de installatie in de kortst mogelijke tijd kunnen uitvoeren en daarbij maar liefst 30 operators kunnen trainen op de nieuwe machine.

Klik hier voor het volledige bericht.