Amsterdam, 4 november 2021

De omzet van Icecat N.V. (ISIN: NL0012751226) is in het derde kwartaal van 2021 met 18% gestegen tot 2,9 miljoen euro ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De groei vertoont een opwaartse trend.

De brutowinst steeg over dezelfde periode eveneens met 18% en aangezien de bedrijfskosten stabiel bleven, verbeterde de EBT van Icecat zelfs met 58% tot 0.75 miljoen euro. Dit draagt bij aan de toch al solide kaspositie, die nuttig is gebleken bij recente acquisities.

Icecat versnelde haar groei tijdens de COVID-19-pandemie en streeft ernaar de groei in de rest van 2021 vast te houden. In 2021 herstelden markten zich van de COVID-19-recessie en blijft de ecommercemarkt zich ontwikkelen, zij het minder explosief. De vooruitzichten voor Icecats productinformatiebeheerdiensten zijn nog steeds goed.

Klik hier voor het volledige bericht.

Klik hier voor het Engelstalige bericht.