NPEX is verheugd een nieuwe samenwerking aan te kondigen met Investor Ready. Al jaren helpen zij succesvol groeibedrijven met het ophalen van groeifinanciering bij angel- en venture capital investeerders.

Investor Ready concentreert zich op schaalbare techbedrijven met de concrete potentie om sterke groei te realiseren.

Investor Ready heeft in de afgelopen 5 jaar voor meer dan 500 bedrijven gewerkt en heeft zelf een investeringsnetwerk en platform van meer dan 1.000 investeerders. Investor Ready heeft goed inzicht in de relevante marktsegmenten en kan daardoor de potentiële winnaars onder de groeibedrijven goed identificeren, kwalificeren en vervolgens ook daadwerkelijk ondersteunen op financieel, juridisch, marketing en sales gebied. Dit allemaal met een commerciële en praktische/ondernemende aanpak met passie.

Investor Ready heeft een programma opgesteld om een selectie van unieke groeibedrijven naar de NPEX-beurs te brengen. Deze bedrijven worden geselecteerd op basis van vele criteria, zoals groeipotentie, uniciteit t.o.v. concurrentie, uitgangspositie en kwaliteit van het team.

De doelstelling is om de beste groeibedrijven of scaleups naar NPEX te brengen.

Binnenkort ontvangt u meer informatie over de samenwerking, het proces en de eerste propositie van Investor Ready.