Hilversum, 14 april 2021

Groei-investeerder BNR Capital investeert in single serve bottelaar TUBES

Nederlands bedrijf wil internationaal leidende positie versterken

De Nederlandse single-serve bottelaar TUBES ontvangt een investering van 2,5 miljoen euro van BNR Capital. Daarmee krijgt BNR Capital een substantieel minderheidsbelang in TUBES.

Met de kapitaalsinjectie kan TUBES – Wines & Spirits by the glass de komende jaren doorgroeien. In 2020 wist het bedrijf haar omzet al te verdrievoudigen en de orderportefeuille is dermate goed gevuld dat het realistisch is te verwachten dat de omzet in 2021 opnieuw verdrievoudigd. De verwachting is dat er dit jaar 8 miljoen tubes worden gebotteld. Om de groei bij te houden gaat TUBES internationaliseren en op ieder continent een productiefaciliteit openen.

“Met deze investering en met het partnership met BNR-Capital kunnen we onze ambitie realiseren om met TUBES de standaard voor single serve wijnen en gedistilleerde dranken te worden”, aldus Edwin Blom en Glen Ritzen, die samen de directie van TUBES vormen.

Klik hier voor het volledige bericht.