Betere houdbaarheid versproducten door unieke samenwerking PerfoTec en Oerlemans Plastics

9 oktober 2020

PerfoTec en Oerlemans Plastics gaan samenwerken om de duurzame eigenschappen van verpakking voor groente, fruit en bloemen verder te optimaliseren. De machinefabrikant en verpakkingsproducent creëren een unieke verpakkingstechniek waardoor de houdbaarheid wordt verlengd en daardoor de (voedsel)verspilling wordt gereduceerd; wat en passant kosten bespaart voor afnemers. Vorige week werd de samenwerking tussen beide partijen officieel bekrachtigd bij Oerlemans Plastics in Genderen.

PerfoTec levert een laserperforatiemachine en uitgebreide kennis rond de respiratie (gasdoorlaatbaarheid) van producten uit de land- en tuinbouw. Oerlemans zelf produceert verpakkingsfolie volgens de juiste functionele eigenschappen zoals dikte en samenstelling van het materiaal. Marktpartijen kunnen bij Oerlemans via deze unieke combinatie ervaren hoe hun producten meer rendement gaan opleveren.

Klik hier voor het volledige nieuwsbericht.