31-08-2020

RR Mechatronics (RRM) heeft, ondanks Corona perikelen, in het eerste halfjaar 2020 zijn focus goed kunnen behouden en is op koers met New Product Development.

Geachte lezers,

Na een goede start van het jaar 2020, beïnvloeden Corona perikelen ons bedrijf sinds maart. Wij hebben direct geschakeld om de veiligheid van onze medewerkers en de continuïteit van ons bedrijf zo veel mogelijk te garanderen. Dit betekent onder andere dat zo veel mogelijk medewerkers vanaf huis werken en dat wij extra voorraden en maatregelen hebben genomen om ervoor te zorgen dat de installed base aan laboratoriuminstrumenten voor bloedbezinking (Starrsed range), rode bloedcel analyse (Lorrca) en reagents reconstitutie (RPU) kon blijven functioneren. Daarnaast hebben wij extra voorraden aangelegd om ons te verzekeren van de benodigde componenten om instrumenten te kunnen blijven produceren.

Tevens hebben we onze cash uitgaven stringent tegen het licht gehouden en besparingen gerealiseerd. Al deze maatregelen, samen met doorlopende recurring business verkopen (reagents, controlebloed en onderdelen) en, weliswaar gematigde maar ook doorlopende instrumentenverkopen, bieden ons de benodigde mogelijkheden om ons belangrijke New Product Development programma op schema te blijven uitvoeren.

Klik hier voor het volledige bericht.