31-08-2020

Gescoorde orders 2020 tijdens de Corona crisis

Ondanks de impact die de Corona crisis wereldwijd heeft zijn wij in staat geweest om orders te blijven scoren naast het met succes afronden van reeds gescoorde orders. Hieronder vermelden wij drie mooie orders die wij het afgelopen half jaar hebben gescoord.

Imprimerie Officiele De La Republique Tunissienne (IORT)Nieuwe Vision

Net voordat de wereld in een wereldwijde lock-down terechtkwam, kregen wij de opdracht om een nieuwe Vision web offset te vervaardigen voor de staatsdrukkerij van Tunesië; Imprimerie Officiele De La Republique Tunissiene (IORT). De staatsdrukkerij zag de behoefte aan overheids gerelateerd drukwerk toenemen en investeert daarom in een nieuwe Vision om aan deze groeiende vraag te kunnen voldoen.

Vanwege de pandemie en de bijbehorende reisbeperkingen konden we het team van IORT niet persoonlijk ontmoeten. DG press en IORT pasten zich echter snel aan het ‘nieuwe normaal’ aan door elkaar via videoconferenties te ontmoeten. Er wordt inmiddels in een hoog tempo vooruitgang geboekt met dit project. De levering van deze gloednieuwe drukpers zal dan ook voor het einde van dit kalenderjaar plaatsvinden.

Klik hier voor het volledige bericht.